Terhi - ditt livs båt.

Finska Terhi -båtar tillverkas av hållbart och slätt, slagtåligt och väderbeständig ABS-plast. Tomrummet mellan de två yttre skroven fylls med ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Skummet förstärker båtens konstruktion och fungerar som flytkraft, dämpar skrovljud och gör båten praktiskt taget osänkbar. Alla båtar har regn- eller själv-läns.

Nyhet !!  Terhi 475 BR är den första Bow Rider-modellen i Terhis sortiment.

Utrustad med dubbla styrpulpeter som tillsammans med en mellandörr ger ett välskyddat utrymme i aktern för upp till fem vuxna.
I cockpiten fristående komfortsäten samt en bred akterbänk, goda köregenskaper och starkt trippelskrov gör båten ytterst trygg och helt och hållet osänkbar.

Mässpris: 75 900:-    Ord: 79 900:-

Terhis tolkning av den traditionella finländska roddbåten. Denna öppna båt är mycket lättrodd men den fungerar också bra med en liten utombordsmotor. Terhi Saiman är mycket mer lättskött än traditionella roddbåtar, och dess starka sandwichskrov av ABS-plast tål hårda stötar och bucklor mycket bättre än båtar av trä eller glasfiber. Båten har plats för två par åror och en liten utombordare. Låsbara förvaringsutrymmen finns även i denna modell och Saiman har även en mittbänk som är justerbar