Båtar

Vi saluför båtar från följande märken. För att komma till respektive märkes hemsida för fullständigt utbud och mer information, klicka på tillhörande logotype så kommer du direkt till vald webplats.

Våra båtar är hantverk – lager för lager
Samtliga våra fritidsbåtar är skickligt skapade hantverksobjekt. Vår egen fabrik i Polen har tillverkat båtar ända sedan 1972. Konstruktionerna är genomtänkta och sjöstabila – du kan lita på dem i alla lägen! Materialet är glasfiber som läggs för hand, lager för lager, till ett starkt och underhållsfritt laminat. Vi tror att det är hemligheten bakom fantastiska resultat i verkligt tuffa tester som våra modeller genomgått. De flesta båtmodellerna genom åren är konstruerade av välkända profiler som Pelle Petterson, Hans Reich, Harry Becker, Rolf Eliasson och Bror Sveningsson. Lång historik och väl beprövade modeller av kända designers gör att Cremos båtar håller ett högt andrahandsvärde

Cremo 490                       Cremo 465

Med modern teknik och respekt för gamla traditioner har Terhi under 33 år redan byggt 175.OOO Terhi-båtar. Målsättningen är att utveckla och tillverka hållbara, säkra båtar för krävande förhållanden. Terhi-båtarnas säkerhet och höga kvalitet har vunnit stort anseende bland båtägare överallt i världen. Vårt stora sortiment, som för tillfället består av elva båtmodeller, erbjuder ett lämpligt alternativ för många olika ändamål både till havs och på insjöar.

River Boats representerar nytänk inom design och produktutveckling. De exeptionella Riverbåtarna tillverkas av Rotostøp AS som är ett rotationsgjuteri. Riverbåtarna har tillverkats sedan 1995 och har blivit en av Norges största producenter av rotationsgjutna jollar. Båtarna är tillverkade i  i polyetylen som är extremt slagfast och slitstarkt. Rotostøp AS har en expansiv utvecklingsstrategi med en stadig utveckling av nya modeller. Alla Riverbåtar är framtagna med hänsyn till säkerhet och stabilitet enligt de offentliga myndigheternas krav och fritidsbåtdirektivets bstämmelser.

Pionerbåtarna tål tuff behandling, är användarvänliga, kräver lite underhåll och har en lång livslängd. Det är just dessa egenskaper som har gjort Pioner så populär hos båtanvändare över hela världen!

Pionerbåtarna rotationsgjuts i polyeten ett mycket tåligt material med UV stabilisator. Båtarna gjuts i ett stycke och tål enorma påfrestningar som stötar och slag, sträng kyla, höga temperaturer och solljus - allt utan att ta skada.

PIONER - Norska båtar byggda för Nordiska förhållanden!